Zes jaar geleden had Treasuron zulke grote plannen met de domeinnaam Printer.com dat het Nederlandse bedrijf 800.000 dollar betaalde voor het domein. Van die plannen lijkt echter weinig terecht te zijn gekomen. Inmiddels staat de domeinnaam weer in de etalage.

Het Nederlandse bedrijf Treasuron kwam in augustus 2008 in het nieuws toen het bekendmaakte 800.000 dollar te betalen om het domein Printer.com in handen te krijgen. Printer.com was destijds in handen van een Amerikaans bedrijf, dat het via de domeinenhandelaar Sedo.com liet veilen.

Treasuron heeft geprobeerd de investering terug te verdienen door op het domein een vergelijkingssite voor printers te exploiteren, die zowel de aanschafprijs van het apparaat als de kosten van de inkt beoordeelt. Aanvankelijk deed het bedrijf dit alleen voor de Nederlandse markt, maar eind 2008 sloeg het zijn vleugels uit naar de Verenigde Staten.

Naar nu blijkt is Treasuron ergens de afgelopen weken gestopt met deze vergelijkingsdienst. Op 8 juli jl. was de site nog actief, terwijl er begin deze maand enkel een melding op de site prijkte dat deze tijdelijk onbeschikbaar was. Wie nu de site bezoekt, ziet de mededeling dat het domein te koop is.

Het is niet bekend of er al interesse in het domein is getoond en waarom het in de etalage staat. Tweakers heeft geprobeerd contact te leggen met Treasuron, maar op vragen per mail is nog niet gereageerd en het telefoonnummer van het bedrijf is buiten werking.

(Bron: Tweakers.net)