U komt AtWorX regelmatig tegen bij de whois van een domeinnaam, in de media of op websites. Maar wat doet AtWorX nu eigenlijk?

Eerst maar even de naam; AtWorX. Het betekent zoveel apenstaartjewerken. Hoe konden we het verzinnen…
Een soort van: we werken met domeinnamen en alles wast daarmee te maken heeft.

AtWorX

AtWorX houdt zich bezig met domeinnamen in de meest ruime zin van het woord. We zijn één van de weinige partijen in Nederland en België die al jaren domeinnaamtaxaties verzorgen voor (grote) ondernemingen, curatoren of particulieren. We houden domeinnaamveilingen, bijvoorbeeld voor curatoren als er een hoeveelheid domeinnamen in een faillissement aanwezig zijn, maar we bieden ook een platform voor domeinnaambemiddeling. Zo nodig kopen we domeinnamen voor klanten aan of verkopen we domeinnamen voor klanten. We onderhouden domeinnaamportfolios voor grote partijen en we kunnen vrijwel iedere domeinnaamextensie ter wereld registreren. Ook helpen we bedrijven met hun domeinnaamstrategie. Kortom: AtWorX ontzorgt uw domeinnaambusiness.

Met de domeinnamen die we zelf aankopen of registreren ontwikkelen we internetconcepten. Soms met een fysiek tintje er aan in real life. Vooral content websites op nichegebieden. We staan altijd open voor samenwerkingsvoorstellen.

We hebben meer domeinnamen dan we kunnen ontwikkelen. Vaak verzamelen of kopen we domeinnamen in een bepaalde niche op en ontwikkelen we vervolgens het concept. Onze domeinnamen staan niet te koop. Zo lang we de domeinnaam niet aan het ontwikkelen zijn, staat het u vrij een voorstel te doen over een domeinnaam die we in bezit hebben. Wellicht komen we er samen uit.

Bel of mail ons gerust. We praten gewoon terug.

 

 

 

 

 

 

 

 

Image by rawpixel.com on Freepik