U komt AtWorX regelmatig tegen bij de whois van een domeinnaam, in de media of op websites. Maar wat doet AtWorX nu eigenlijk?

AtWorX houdt zich bezig met domeinnamen in de meest ruime zin van het woord. We zijn één van de weinige partijen in Nederland en België die al jaren domeinnaamtaxaties verzorgen voor (grote) ondernemingen, curatoren of particulieren. We houden voor curatoren domeinnaamveilingen indien er een hoeveelheid domeinnamen in een faillissement aanwezig zijn, maar we bieden ook een platform voor domeinnaambemiddeling. Zo nodig kopen we domeinnamen voor klanten aan of verkopen we domeinnamen voor klanten.
We onderhouden domeinnaamportfolios voor grote partijen en we kunnen iedere domeinnaam ter wereld registreren. Geen zorgen meer om uw domeinnaambusiness.

Met de domeinnamen die we aankopen of registreren ontwikkelen we internetconcepten. Soms met een fysiek tintje er aan in real life. Vooral content websites op nichegebieden. We staan altijd open voor samenwerkingsvoorstellen.

We hebben meer domeinnamen dan we kunnen ontwikkelen. Vaak verzamelen of kopen we domeinnamen in een bepaalde niche op en ontwikkelen we vervolgens het concept. Onze domeinnamen staan niet te koop. Zo lang we de domeinnaam niet aan het ontwikkelen zijn, staat het u vrij een voorstel te doen over een domeinnaam die we in bezit hebben.

Bel of mail ons gerust. We praten gewoon terug.