Domeinnamen worden steeds schaarser. Zoekmachines bevatten steeds meer websites. En u wilt uiteraard op het internet gevonden worden. Dat wordt steeds lastiger…
Inmiddels is het niet voldoende meer om met een enkele domeinnaam het internet te betreden. Domeinnamen dienen ‘afgedekt’ te worden. U wilt enerzijds gevonden worden en anderzijds wilt u niet dat uw concullega’s er met uw klanten vandoor gaan.

Creativiteit
Het is dus van belang dat u meerdere domeinnamen registreert, die allen aan uw website zijn verbonden. Voor verzekeringskantoor-diepeveen.nl zal dit kunnen betekenen dat er meerdere extensies worden geregistreerd, dat de domeinnamen met en zonder streepje worden geregistreerd, dat verzekeringskantoor.nl wellicht overgenomen kan worden, dat diepeveen.nl wellicht nog vrij zou zijn, etc. etc.

First come, first serve en op=op
Omdat veel domeinnamen reeds vergeven zijn is het belangrijk dat u snel handelt. Een enkele domeinnaam (kosten vanaf slechts 9,95 per jaar!) kan het verschil maken tussen minder omzet en meer omzet.

Wat we doen
AtWorX gaat op zoek naar domeinnamen met afwijkende schrijfwijzes, domeinnamen van specifieke termen en/of diensten, domeinnamen met andere extensies, domeinnaamtypo’s en andere manieren waardoor u uw website beter gevonden kunt laten worden. Uiteraard bekijken we deze namen op beschikbaarheid en/of de mogelijkheden om de domeinnamen over te nemen.

Tarieven
Het tarief voor een DomeinnaamAudit wordt vastgesteld op basis van uw opdracht en wordt middels offerte tegen uurtarief berekend. Op iedere domeinnaam die u vervolgens n.a.v. de DomeinnaamAudit registreert, krijgt u maar liefst 25% (!) korting op de registratieprijs voor het eerste jaar.

Bestellen
Neem voor meer informatie en voor het bestellen contact met ons op.