De waarde van domeinnamen verschilt enorm. Immers, de ene domeinnaam dekt een brede lading, terwijl een andere zeer specifiek is. Daarnaast zijn er soms nog dezelfde domeinnamen met andere extensies beschikbaar.
Dit kan lastig zijn als een u een domeinnaam wilt (ver)kopen. Laat daarom de domeinnaam door AtWorX voor u taxeren.

Onze klanten
Domeinnaameigenaren, advocaten, accountants, banken, hostingproviders die een domeinnaam abusievelijk zijn verloren, curatoren, particulieren en bedrijven in Nederland en België hebben de weg naar AtWorX inmiddels weten te vinden. In principe kan een ieder die behoefte heeft aan een onafhankelijke, reële en gedegen waardebepaling gebruik maken van onze taxatiemogelijkheden.

atworx_taxatierapportTaxatierapport
In het taxatierapport dat AtWorX u schriftelijk toezendt, wordt de domeinnaam op grond van diverse onderzoeksgronden beoordeeld. Daarnaast wordt een eigen internationale domeinnaamdatabase gehanteerd. Dit rapport geeft u een reële basis om de domeinnaam voor een redelijke prijs te (ver)kopen.

Tarieven
De tarieven voor de taxatie van een domeinnaam bedragen € 179,- per domeinnaam (Taxatie Plus).
Voor een taxatie binnen vier werkdagen (Taxatie Premium) is het tarief  € 249,- per domeinnaam.
Geen uitgebreide onderbouwing nodig? Kies dan voor € 74,50 de Basic taxatie met inzicht in de gewaardeerde aspecten incl. uitgeschreven conclusie en e.v.t. advies.
Snel resultaat en ook in het weekend? Een taxatie Quick View (geen uitgebreide rapportage, maar wel de gedegen waardebepaling t.b.v. de domeinnaamhandel en een waardebepaling t.b.v. de end-user per e-mail binnen 48 uur) voor maar slechts € 42,50 per domeinnaam.
Klik hier voor een uitgebreid overzicht.

Maatwerk
Wilt u maatwerk omdat u meerdere domeinnamen wilt laten taxeren of heeft u specifieke wensen? Kies dan voor Taxatie Maatwerk en geef aan waar het maatwerk uit bestaat. Wij zullen u zo spoedig mogelijk ons maatwerktarief mededelen.

Curatoren
Voor curatoren met domeinnamen in faillissementen hebben we speciale tarieven. Klik hier voor meer informatie.

Bestellen
U kunt een domeinnaamtaxatie aanvragen via het taxatieformulier, of via de domeincheck indien u bent ingelogd.
Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen.

Bestel nu een domeinnaamtaxatie
Bestel nu een domeinnaamtaxatie (inloggen)

Faq
Voor deze vorm van dienstverlening bestaat een FAQ.

 

Alle prijzen excl. 21% BTW