Wilt u een domeinnaam aankopen of verkopen? Vindt u het lastig om te onderhandelen? Behoefte aan expertise en een veilige transactie? Roep dan de hulp in van de domeinnaamspecialisten van AtWorX.

negatiationAankoop
U heeft een domeinnaam op het oog die bij een ander al dan niet in gebruik is. U zou deze domeinnaam graag willen kopen, maar weet niet hoe u dit dient aan te pakken of wat een redelijke prijs is. Wij kunnen de aankoop voor u regelen. Dit is echter maatwerk dat slechts in nauw overleg met u zal worden uitgevoerd.

Verkoop
U bent in het bezit van een domeinnaam en die wilt u voor een reële prijs verkopen. Wij kunnen u op twee manieren van dienst zijn:

AtWorX DomeinnaamBemiddeling
U kunt deze domeinnaam gratis in ons bestand laten opnemen. Dat betekent dat gebruikers die onze domeinnaam checker gebruiken, direct kunnen zien dat de houder van de domeinnaam geïnteresseerd is om via AtWorX en voorstel te ontvangen. Tevens maakt AtWorX voor iedere domeinnaam een aparte Domeinnaam Bemiddelingspagina aan. Wij handelen in nauw overleg met u de binnengekomen reacties af en trachten de domeinnaam voor een redelijke prijs voor u te verkopen. Indien u uw domeinnaam aan onze nameservers koppelt, is onze commissie bij een verkoop lager.
De tarieven voor de AtWorX Domeinnaam Bemiddeling bij het verkopen van een domeinnaam zijn GRATIS.
Gebruikt u onze nameservers? Dan bedraagt de  commissie bij een succesvolle transactie slechts 11% (min € 50,-).
Gebruikt u onze nameservers niet, dan betaalt u 13,50% van de verkoopprijs bij een succesvolle transactie (min € 50,-).

Gratis Activeren!

 

 

AtWorX DomeinnaamBemiddeling Actief
Bij actieve bemiddeling nemen wij de onderhandelingen met geselecteerde kopers voor u over en proberen wij de domeinnaam voor een redelijke prijs voor u te verkopen.
Het tarief voor de actieve bemiddeling bij het aan- of verkopen van een domeinnaam bedraagt slechts € 65,- eenmalig en een commissiebedrag bij een succesvolle transactie, tenzij anders overeengekomen.

Bestel!

 

 

Tarieven
Alle prijzen excl. 21% BTW