Er zit opnieuw een miljoenen sale aan te komen voor een .com domeinnaam. Tussen 03 en 06 november 2014 wordt de domeinnaam holiday.com geveild op de World Travel Market in Londen Excel. De eerste speculaties wijzen erop dat dit wel eens de duurste domeinnaam aller tijden kan worden.

De verwachting dat deze domeinnaam een fors bedrag gaat opbrengen ligt in het feit dat de domeinnaam ‘onbesmet’ is. De huidige eigenaar registreerde de domeinnaam op 06 november 1998 geregistreerd, maar werd nimmer actief gebruikt. Daarnaast is het één van de top keywords voor een domeinnaam, welke zich ook nog eens in een zeer actieve miljardenmarkt bevindt.

In de afgelopen 16 jaar zijnb er meerdere pogingen gedaan om de domeinnaam op te eisen, doch allen zonder succes. Ook heeft de eigenaar meerdere malen bedragen van 7 cijfers afgewezen. De eerste speculaties gaan uit van een opbrengst van meer dan 30 miljoen USD, hetgeen holiday.com direct tot de duurst verkochte domeinnaam aller tijden zou maken. Meebieden kan op www.holiday.com