Om gebruik te maken van de GRATIS* domeinnaambemiddeling van AtWorX hoeft u slechts enkele stappen te doorlopen. Hieronder vindt u deze stappen duidelijk uitgelegd.

 

stap1

Aanmaken van een AtWorX account
Om de domeinnamen aan u te kunnen koppelen, heeft u een AtWorX account nodig.
Het aanmaken van een account kost twee minuten.

Maak mijn AtWorX account aan!

 

stap2

Doorgeven van uw domeinnamen
U kunt uw domeinnamen die u voor DomeinnaamBemiddeling in aanmerking wil laten komen via het Excel bestand per e-mail aan ons doorgeven.

Vul het Excel bestand AtWorX DomeinnaamBemiddeling (downloaden via rechter muisknop en Opslaan Als…) in en mail dit naar AtWorX!

AtWorX maakt nu voor iedere domeinnaam een aparte Domeinnaam Bemiddelingspagina voor u aan en AtWorX toont de DomeinnaamBemiddeling aan in de AtWorX DomainChecker.

stap3

Aanpassen van de nameservers van uw domeinnamen
Deze stap is niet verplicht, maar wel aan te raden. Immers, door het koppelen van de domeinnaam aan uw pagina komen uw bezoekers direct op de Domeinnaam Bemiddelingspagina uit. En u krijgt ook nog eens korting op de commissiekosten bij een succesvolle verkoop. Het aanpassen van de nameservers kan via (het ControlPanel van) uw provider.

Uw Domeinnaam Bemiddeling is gestart!
Indien er zich geïnteresseerden via de Domeinnaam Bemiddelingspagina melden, gaan we voor u in onderhandeling. U wordt hiervan op de hoogte gesteld.

*Gratis: Gratis opname in de AtWorX DomainChecker, gratis bemiddelingspagina, geen setup kosten, geen bemiddelingskosten. Alleen een commissie bij een daadwerkelijke verkoop.
De commissiekosten bij gebruik van de AtWorX nameservers zijn bij een succesvolle verkoop slechts 11% (min € 50,-).
De commissiekosten indien u de AtWorX nameservers niet gebruikt, zijn bij een succesvolle verkoop slechts 13,50% (min € 50,-).