AtWorX biedt drie verschillende soorten domeinnaamregistratievormen aan. Iedere vorm is op maat gemaakt ten behoeve van de wens van de gebruiker. Van volledig zelfstandig tot fully managed.

Veel de veeleisende gebruiker, Reseller of de gebruiker met een aanzienlijk eigen domeinportfolio biedt AtWorX haar eigen Domain Registration System (DRS) aan. U kunt 24/7 iedere domeinnaam registreren die u wenst. Volledig zelfstandig en realtime. Daarnaast kunt u uw portfolio bekijken en wijzigingen in domeinnamen, nameservers, verlengingen, etc. aanbrengen. Het DRS is alleen toegankelijk voor vaste klanten van AtWorX. Omdat u alle inspanningen zelf verricht, kunt u de domeinnamen tegen de meest gunstige tarieven registreren.
Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Voor gebruikers die een aantal domeinnamen zelfstandig willen beheren en zo nu en dan (al dan niet zelfstandig realtime) domeinnamen willen registreren, bieden we ons AtWorX Registration System (ARS) aan. In dit systeem kunt u domeinnamen registreren, afhankelijk van uw profiel kan dat ook in realtime. Er kan gewerkt worden met een prepaidbedrag. In uw account kunt u beperkt mutaties aanbrengen in uw domeinnamen. Dit systeem is een samenspel tussen u en de specialisten van AtWorX. De tarieven zijn daarom iets gunstiger. Een ieder kan gebruik maken van deze optie door in te loggen op de website van AtWorX. Voor de activatie van de realtime optie neemt u contact met ons op.

Volledig gebruik maken van de specialisten van AtWorX? Dan is de Fully Managed optie dé keuze. Gebruikers die zelf geen inspanningen willen verrichten, zo nu en dan een domeinnaam willen laten registreren, maar geen administratieve handelingen willen verrichten, besteden alles uit aan de specialisten. Nergens naar om kijken en de domeinnamen blijven veilig online.
Voor meer informatie neemt u contact met ons op.