Heeft u een website op het gebied van domeinnamen, websites of andere internetgerelateerde onderwerpen? Bent u bereid om uw bezoekers of klanten in contact brengen met AtWorX.nl? Daar mag best iets tegenover staan! Daarvoor hebben wij het AtWorX PartnerProgramma ontwikkeld.

AtWorX PartnerProgramma
Het AtWorX PartnerProgramma (affiliatesysteem) hebben wij op verzoek van ons netwerk in het leven geroepen. Deelname aan dit partnerprogramma zorgt er namelijk voor dat als u uw klanten of bezoekers in contact brengt met AtWorX en als deze klanten of bezoekers bij AtWorX een geselecteerd product afnemen, dat wij u een vergoeding toekennen. Doordat u een partnercode in uw link naar ons opneemt, kunnen wij exact zien dat een klant via uw website is gekomen. En dus kunnen wij u geheel automatisch een vergoeding toekennen als waardering dat u de klant bij ons heeft aangebracht.

Deelname
Deelname aan het PartnerProgramma is geheel gratis. U kunt hier een account aanmaken.
Na het aanmaken van het account krijgt u een e-mail. Deze e-mail dient u te bevestigen. Uw account is dan aangemaakt. Vervolgens dient AtWorX uw account nog te activeren. Van de activatie krijgt u bericht en vervolgens kunt u in uw eigen account producten selecteren in de vorm van tekstlinks, popups, banners, buttons, etc., etc. Deze uiting plaatst u vervolgens op uw website en volautomatisch krijgt u uw commissie als er iemand een geselecteerd product bij AtWorX afneemt.

Geselecteerde Producten
Op dit moment kennen we een vergoeding toe bij afname van de navolgende producten:
1. PartnerProgramma: Per nieuwe goedgekeurde partner ontvangt u € 2,50.
2. Domeinnaamtaxatie: Per afgenomen domeinnaamtaxatie ontvangt u 7,5% van het besteedde bedrag.
Onderschat u de 7,5% van de commissie voor domeinnaamtaxaties niet. Een taxatie begint bij € 34,50, maar kan oplopen tot honderden euro’s.

Cookieduur
De vergoedingen worden tot maximaal 30 dagen na de eerste klik toegekend, tenzij de bezoeker in de tussentijd een affiliatecode van een andere affiliate aanklikt.

Uitbetaling
AtWorX betaalt uit indien u € 35,00 aan inkomsten heeft verzameld. Uitbetaling vindt plaats in de maand nadat u het minimumbedrag heeft verzameld. Indien u het minumumbedrag aan het einde van de maand nog niet heeft bereikt, dan neemt u het reeds verdiende bedrag mee naar de volgende maand. De uitbetaling vindt inclusief BTW plaats aan particulieren en exclusief BTW aan bedrijven.

Account aanmaken / Inloggen
U kunt hier inloggen ↗ op uw account of een account aanmaken (nieuw scherm).

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.